Вино Фест 14-18 јуни 2017

Сре, 14 јун 2017 to Нед, 18 јун 2017
Веро Џамбо

Подгответе се за долгоочекуваниот годишен фестивал на добро вино, музика и одлична дружба. Вино фест 2017 од 14 до 18 јуни на паркингот пред Веро центар со многу интересни содржини.