VinItaly 2015, Верона, Италија

Нед, 22 мар 2015 to Сре, 25 мар 2015
Verona, Italia

Утре, 22ри март, во Верона, Италија, започнува VinItaly, еден од најбитните саеми за вино кој оваа година ќе се одржи по четириесет и девети пат. Повеќе информации за саемот и излагачите може да нјадете на следниов линк http://www.vinitaly.com/EN