Саеми и фестивали

Winterfest Ski & Wine Festival, Копаоник, Србија

Четврток, Март 27, 2014 - 21:45 to Недела, Март 30, 2014 - 21:45
Копаоник, Србија

Winterfest Ski & Wine Festival, Копаоник, СрбијаТридневен вински фестивал- скијање, дегустации, Салон на виното со над 100 премиум вина од регионот, винска школа и излет до винариите во Жупа.WInterfest е тридневен фестивал на виното кој ги спојува виното и скијањето. Единствена можност да уживате во дегустација на најдобрите вина од целиот регион, како на самите стази за скијање, така и во вечерните саати во хотелот Grand Hotel&Spa****, WInterfest Premium Wine Selection. На сите оние кои го сакаат скијањето, ова ќе биде шанса за уште еден незаборавен wine&ski викенд- посетителите добиваат вински пасош со кој ќе може бесплатно да дегустираат повеќе од 100 премиум вина. Повеќе инфо на следниов линк http://interfest.org.rs/interfest/Љубителите на вино и скијање од Македонија, своето доаѓање може да го резервираат преку агенцијата Jolly Travel http://www.jollytravel.com.mk/zimuvanja/SRBIJA/WINTERFEST_SKI-WINE_FESTIVAL.pdf

Wine Business Innovation Summit

Сабота, Јануари 18, 2014 - 21:15 to Недела, Јануари 19, 2014 - 21:15
Минхен, Германија

Wine Business Innovation Summit, 18-19 јануари, Минхен- The Wine Business Innovation Summit е собир на луѓето од винската индустрија за да подобро да се идентификуваат и дискутираат иновативните пристапи во бизнисот

Pages