Kamnik Wines Store

Kamnik Wines Store

Новоотворената продавница Kamnik Wines Store, во центарот на Скопје, нуди избор на целата селекција на вина од винаријата Шато Камник како и чаши, декантери и останати производи за винска намена од познатиот бренд Riedel,како едно фино заокружување на концептот за виното. Воедно, љубезниот персонал во продавницата ќе Ви помогне да го одберете токму виното кое најмногу Ве отсликува и Ви лежи, или вино кое ќе го подарите за убав повод, прослава, љубов, за едно целосно надополнување на сите сетила...

Не треба да чекате специјална пригода за да отворите Камник вино. Камник вината ја прават секоја пригода посебна и незаборавна.

 

 

Адреса: Димитрија Чуповски бр.13, Скопје
Тел: +389(0)23117-080
email: contact@wine.mk

Работно време: 
Секој работен ден од 12:00 до 19:00 ч
Сабота од 12:00 до 17:00 ч