eBar store - Хорекафорс

eBar store - Хорекафорс

Хорекафорс е компанија чија примарна дејност е продажба на продукти претежно наменети во угостителството, распполагаме со широко портфолио како и сервис за испорака. Со оглед дека производите од нашето портфолио имаат широка примена и надвор од зоната на угостителството, решивме да се доближиме до вас ценети купувачи и лансиравме е-продавница www.eBar.mk со која купувањето ви е достапно од дома или од вашата канцеларија.