Гроздобер- Кавадарци

Саб, 11 Nov 2017
Кавадарци
Здружението Винотек Кавадарци со поддршка на Министерството за земјоделие, шумарство и водостопанство на Република Македонија и производителите на грозје и производи од грозје од Тиквешијата организира обележување на завршетокот на овогодишната лозарска сезона под името ГРОЗДОБЕР - КАВАДАРЦИ. Манифестацијата која се одржува на 11.11.2017. година.