Вински фестивал на Скопски саем 27ми-29ти 2014, Метрополис арена

Вински фестивал на Скопски саем

Четвртиот по ред Вински фестивал на Скопски саем ќе биде отворен денес од 17 часот. 
На саемот ќе се претстават единаесет винарии од кои девет се од Македонија. Фестивалот ќе биде отворен за сите вински љубители во следните три дена и ќе понуди богата музичка програма.