Винска премиера

Popov Smolnik Chardonnay 2013

Popov, Smolnik Chardonnay 2013, Тиквешко виногорје

Елегантен мирис- ароми на банана, пасирано манго и морско оревче. Вкусот изобилува со ароми на тропско овошје, каде доминира зрела банана, и дополнителни ароми на зелен лимон.

Pages