Imako Vino, Majestic Temjanika 2016

Неодолива и префинета темјаника која на нос открива ароми на цветови од бозел, момина солза и тонови на босилек и мед. Вкусот е богат и изобилува со коскесто овошје каде доминираат праски и кајсии, со поттонови на цитрус и јоргован. Прекрасен послевкус кој долго трае. 

Дегустациски забелешки: Ивана Симјановска