Новости

Decanter World Wine Awards 2013

Македонските вина гo ожнеаја Декантер 2013

На престижниот светски вински натпревар Decanter World Wine Awards 2013, кој се одржа во Лондон, на кој оваа година учествуваа над 14.000 вина од производители од 57 земји во светот, македонските

Првиот вински веб портал во Македонија

Првиот вински веб портал во Македонија

Неодамна, својата најава ја имаше првиот вински веб портал во Македонија vino.mk поддржан од списанието Wine Spirit.Се работи за портал кој е првиот од овој вид во Македонија и чија цел ќе биде, н

Pages