Интервју

Балкански собир од вински причини, Интервју со Галина Тодорова-Нифору

Минатата година, од 15ти до 18ти јуни во Гранд хотелот во Софија за прв пат се одржа Балканскиот интернационален вински фестивал 2012 (The Balkans International Wine Competition 2012)

Хуманитарен настан, Вино и сирење

Хуманитарен настан, Вино и сирење ...за повеќе насмевки

Ако во оваа поговорка се наоѓа смислата за виното, за со него да се наздравува за убаво, виното е и повод за претстоечкиот настан Вино и сирење.

Pages