Галерија

Хуманитарен настан “Вино и сирење”...за повеќе насмевки

На 7ми април во ресторанот “14ка” се одржа традиционалниот настан “Вино и сирење” во организација на Меѓународното здружение на жени-Скопје каде присутните уживаа во убавите вина и вкусното сирење

Pages