Актуелно

Попова Кула

  Бербата на винско грозје во земја започна порано од минатата година земјаќи го во предвид

   The Signature Label Riesling 2016 на винаријата Traikovsky е елегантно вино добиено од сортата

Овој сив Бургундец, кој доаѓа од повисока микролокација и еколошка средина, ќе ве шокира со својот привлечен мирис на бели цвеќиња, лозарска праска, зелено јаболко и згмечени бели дудинки.

Две македонски вина на винаријата „Стоби“ освоија златни медали на винскиот натпревар „Вино Љубљана“ кој се одржа пред десетина дена во главниот град на Словенија.

   Колку пати сте сакале да нарачате вино во ресторан, но кога ќе ги видите превисоките цени на вината во ви

   The Signature Label Riesling 2016 на винаријата Traikovsky е елегантно вино добиено од сортата